Pepitu2106 0 #1 Публикувано 31 Август Здравейте , за първа кола си закупих хонда акорд 2004 , 2.2 дизел на 227к км. ( сигурно е на повече ). Онзи ден я изворсирах на 4 хиляди оборота и от предния капак се чу звук все едно нещо се скъсва. После турбото нямаше никаква мощ и съответното колата вървеше много бавно. Онзи ден я закарах я закарах в ЮНИ АУТО БОШ във Варна над метро и те ми казаха че най-вероятно е хвърлила турбото. Въпроса ми е следният сега: Къде във Варна да отида да ми оправят турбото. Не съм много наясно как се случва процеса и не искам само да отида при някой и да ми вземе парите и накрая да няма ефект. Казвам го това защото съм "разорен студент" и предполагам че процедурата ще заминат около 1000 лева. Забравих да поясня че като се изфорсира колата излиза пушек от предния капак, явно не може да мине през турбото. Препоръчайте къде да отида да ми оправят проблема във Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #2 Отговорено 31 Август (Редактирано) Здравей, Аз съм ходил в Унитех Турбо в Техническия университет и не ги препоръчвам. Имам добри отзиви за Галатех Турбо до автокъщите по пътя за Аксаково, но не съм ходил. Може би е най-добре да я закараш на Миямото, там да ти правят ремонта и да преценят къде да се ремонтира турбината (ако е за ремонт). Щом излиза пушек, може и да е спукан изпускателен колектор. Редактирано 31 Август от inspektora Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #3 Отговорено 31 Август Щом си от Варна, си облагодетелстван .Глас за Миямото.Говорил съм с него по-телефона, много приятен човек, обясни детайлно всичко.Телефонът му го има тук.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #4 Отговорено 5 Септември Софт електроник ми рециклираха моята и за сега нямам ядове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове