Pepitu2106 0 #1 Posted August 31 Здравейте , за първа кола си закупих хонда акорд 2004 , 2.2 дизел на 227к км. ( сигурно е на повече ). Онзи ден я изворсирах на 4 хиляди оборота и от предния капак се чу звук все едно нещо се скъсва. После турбото нямаше никаква мощ и съответното колата вървеше много бавно. Онзи ден я закарах я закарах в ЮНИ АУТО БОШ във Варна над метро и те ми казаха че най-вероятно е хвърлила турбото. Въпроса ми е следният сега: Къде във Варна да отида да ми оправят турбото. Не съм много наясно как се случва процеса и не искам само да отида при някой и да ми вземе парите и накрая да няма ефект. Казвам го това защото съм "разорен студент" и предполагам че процедурата ще заминат около 1000 лева. Забравих да поясня че като се изфорсира колата излиза пушек от предния капак, явно не може да мине през турбото. Препоръчайте къде да отида да ми оправят проблема във Варна Share this post Link to post Share on other sites
inspektora 393 #2 Posted August 31 (edited) Здравей, Аз съм ходил в Унитех Турбо в Техническия университет и не ги препоръчвам. Имам добри отзиви за Галатех Турбо до автокъщите по пътя за Аксаково, но не съм ходил. Може би е най-добре да я закараш на Миямото, там да ти правят ремонта и да преценят къде да се ремонтира турбината (ако е за ремонт). Щом излиза пушек, може и да е спукан изпускателен колектор. Edited August 31 by inspektora Share this post Link to post Share on other sites
Legal 42 #3 Posted August 31 Щом си от Варна, си облагодетелстван .Глас за Миямото.Говорил съм с него по-телефона, много приятен човек, обясни детайлно всичко.Телефонът му го има тук.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
NOVIQ 39 #4 Posted September 5 Софт електроник ми рециклираха моята и за сега нямам ядове. Share this post Link to post Share on other sites