Mkilla 983 #1 Публикувано 27 Август (Редактирано) Привет на групата, уж стягам с динамометрик ама пак се скъса едната "шапка" на болта на капака. Имам нужда от 1 рамо, кой точно болт трябва да си поръчам, защото са 5 и отделно 1 различен а шапките са 6. Не ми се поръчват 2 различни само за пробата Водят се "bolt A' и "bolt B". Първите са 5 броя а вторият е само 1 но не знам кой от 2-та вида ми трябват. Идеи как да видя точно? Редактирано 27 Август от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 771 #2 Отговорено 27 Август Шпилка номер 7. Номер 8 е на петата до зъбните колела и е с по-късо тяло под резбата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #3 Отговорено 27 Август @Rakeem, не мога да се ориентирам нещо добре. Скъсаният е 7 а номер 8 е от най-левият дефакто, така ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 771 #4 Отговорено 27 Август (Редактирано) Да, води се Bolt A, скъсания. Редактирано 27 Август от Rakeem 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #5 Отговорено 27 Август @Rakeem, мерсаж! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове