storish05 31 #1 Публикувано 26 Август Здравейте. Пред дилема съм дали да сложа всезонни 18ки на Акорда (235/45/18 или 245/40/18)[. Не се колебая за размера, а дали колата ще се държи добре еднакво добре на сухо, мокро и на сняг. Насочил съм се към среден и висок клас гуми (Нокиан, Фалкен или Пирели, Бриджстон и Континентал). За Континентала почти съм сигурен, че ще е Ок.Ако имате опит с всезонни гуми ще се радвам да споделите мнение. Живея и най-често карам в района на Пазарджик и Пловдив. 1-2 пъти зимата ми се налага да отскоча до някакъв планински курорт и това е. Изпратено от моят SM-G985F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svilen83 0 #2 Отговорено 20 Септември Следя темата, пред същата дилема съм но за Варна, като и за Kumho чета добри отзиви за съотношение цена-качество. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #3 Отговорено 20 Септември (Редактирано) Имам над 40К навъртяни с VREDESTEIN QUATRAC 5 и не съм усетил никакъв проблем досега нито на шосе, нито извън него. Ходя за риба по всякакви разбити пътища, тежки терени, остри камъни и т.н. Размествам ги редовно на 10К и спокойно ще изкарат още поне 20К. Може да погледнеш и Hankook Kinergy 4S. Редактирано 20 Септември от inspektora Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове