Jump to content
sjekov

Вътрешен кормилен накрайник- Civic англичанка

Recommended Posts

Реших да сменям вътрешния кормилен накрайник на Хондата Civic 5г. англичанка не знам дали има разлика с другите англичанки но двигателя е D15Z3. Та както много често ми с случва оказа се че в магазина са ми дали друг накрайник. Оказа се че моя е с резба 14М на късата част. Сега въпроса е от къде да си намеря такъв? Някой в сервиза спомена че от някакаво мицубиши ставали 1:1. Абе да питам само на мен ли ми се случва да ходя по 2 пъти на магазина за резервни части по 2-3 пъти докато ми паснат нещата :drunk: ?. От бултрако ме убиха с цена на кормилната рейка - 2000 + лева.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам ама англичанките наистина са много странни. И аз съм с такава и доста неща които нормално сис тават при англичанките не пасват. Най добре е да ти дават чатите по ВИН номера тогава грешка не се получава :drunk:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз лично съм ходил в Бултрако по въпроса за вътрешен накрайник на хидравлична рейка и от там ми казаха, че не се предлагат вътрешни накрайници за смяна :unsure: В случая ми предложиха нова рейка или да ми рециклират старата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реших да сменям вътрешния кормилен накрайник на Хондата Civic 5г. англичанка не знам дали има разлика с другите англичанки но двигателя е D15Z3. Та както много често ми с случва оказа се че в магазина са ми дали друг накрайник. Оказа се че моя е с резба 14М на късата част. Сега въпроса е от къде да си намеря такъв? Някой в сервиза спомена че от някакаво мицубиши ставали 1:1. Абе да питам само на мен ли ми се случва да ходя по 2 пъти на магазина за резервни части по 2-3 пъти докато ми паснат нещата :) ?. От бултрако ме убиха с цена на кормилната рейка - 2000 + лева.

http://drive.bg/product_info.php?cPath=10112_10298&products_id=1504745&ModelId=5201 Мисля че тарсиш това Допълнителна информация:страна на монтаж: лявострана на монтаж: дясномярка на резбата: M14x1.5дължина [mm]: 184ширина [mm]: 40вид на резбата: за дясна резбависочина [mm]: 40вид на резбата: с външна резба

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И преди да го купиш (ако не си все още) се убеди със сигурност, че е разбит, щото държат много.Тропането може би ти е от рейката!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...