gire_91 3 #1 Posted July 22, 2024 Здравейте, колеги! Време е да се разделя със скъпият за мен Акорд. Минавам на по-нова кола и ще се радвам тази да отиде в добри ръце. Колата е 2006г, дизел 2.2 CDTi. Икономичен и здрав автомобил. Колата е при мен 2години и е обслужена преди 200км. Сменено е и почти всичко по окачването (предни амортисьори, шарнири, биалетки, тампони, дискове, апарати, ABS датчик, ръчна жило). Колата не харчи масло, няма никакви течове, много съм доволен и от разхода на гориво. Като екстри: Кожен салон, блутут модел, парктроник, двузонов климатроник, автопилот, сензори за дъжд, ел огледала и тн. Сменил съм и задните тонколони с елипси на пайнер и звукът е страхотен. Сложил съм и шит волан, диодно осветление в интериора, лед фарове... Може да се закара в сервиз по ваш избор, колата се намира в София/Благоевград. Регистрирана, платена застраховка, данък, качвате се и карате. Ще се радвам да отговоря на вашите въпроси. Цената, която мисля да й търся е 8200лв (като тук имам на предвид сменените части по окачването и два комплекта гуми). телефон за връзка 0886702310. поздрави! Share this post Link to post Share on other sites
gire_91 3 #2 Posted September 18, 2024 ъп 7700, колата е обслужена и без забележки по ходова част и мотор снимки Share this post Link to post Share on other sites