Jump to content
Zhelyazkov

Реглаж

Recommended Posts

Здравейте, 

преди седмица ме чукнаха отзад. По мен съществени поражения няма ама все пак си ходих на тенекеджия и за всеки случай днес ходих и на реглаж да не сме се посукали на някъде, че гумите ми са нови. За 50 к км в моите ръце не беше ходила на реглаж.

Прикачвам справката от теста и последвалия реглаж. Има някои отклонения, които според майстора са извън нормата и немало от къде да ги регулира ама немало да ми изпасе гумите. Бил сигурен, че не е от удрянето отзад /защото има отклонение и от пред/ , та дали ще ми изпасе гумите от това според вас? За информация супер флегма съм с хрв-то карам бавно и без резки движения, щадящ съм за гумите / за 50 к км средния ми разход е 7.2 л, да придобиете що за каране е моето с 80 извън града/ :)

IMG_20240627_172311786.jpg

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

   Аз  за цифровите показатели  нищо не мога да кажа, но се сетих че като правих навремето сходимост на предница ми излезе и леко изместване на заден мост. 

   Консултирах се тогава с Бранко и ме посъветва да сменя  тампоните на напречната щанга (панхард) с оригинални . Преди това бях сменил и всички останали  тампони по задницата. 

   Предполагам че си огледал обстойно и  панхарда.  В най задната част е и е възможно да се е деформирани при удар . А за тампоните е препоръчително. 

  

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...