Jump to content

Zhelyazkov

Фен
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно Zhelyazkov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda hr-v
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Shumen

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Малко взе да ми писва вече, с тази непостоянна политика във всичко. Ще си изкарам карта за градския транспорт и продавам колата. То да не смееш да вкараш некви пари в нея вече, незнам дали догодина на прегледа няма да ми кажат да я бракувам.
  2. Гледах някакво интервю, в което обясниха че заводски нормите заложени на двигателите не покриват сегашните норми. Какво остава износен мотор с кофти горива...
  3. Здравейте, Интересно ми е какво мислите по поредното нововъведение, а именно техническите прегледи и изискванията за изгорелите газове. Така като гледам и 2 катализатора да сложа няма да мина. Ще се продават ли, ще се бракуват ли, какво ще се правят нашите хондички?
  4. Zhelyazkov

    Реглаж

    Здравейте, преди седмица ме чукнаха отзад. По мен съществени поражения няма ама все пак си ходих на тенекеджия и за всеки случай днес ходих и на реглаж да не сме се посукали на някъде, че гумите ми са нови. За 50 к км в моите ръце не беше ходила на реглаж. Прикачвам справката от теста и последвалия реглаж. Има някои отклонения, които според майстора са извън нормата и немало от къде да ги регулира ама немало да ми изпасе гумите. Бил сигурен, че не е от удрянето отзад /защото има отклонение и от пред/ , та дали ще ми изпасе гумите от това според вас? За информация супер флегма съм с хрв-то карам бавно и без резки движения, щадящ съм за гумите / за 50 к км средния ми разход е 7.2 л, да придобиете що за каране е моето с 80 извън града/
  5. Така, вече търся решетка под чистачките. Колегата като каза и погледнах моята. В единия край едно парче го няма.Дали се сменя лесно? И ако някой има за 3 врати HRV 2003 година да предлага.
  6. Предния капак и едната страна са си добре нагърмени. Да речем поне поне 30-40-50 удара. Интересното е че и по "рамката" която минава към покрива (колонките и продължението им) има бая. Както казах и на жената, с тая кола вече, ще сме докато стане за морга, то цената и падна съвсем.
  7. Здравейте, В Шумен изтеглихме късата клечка и снощи ни смачка градушка. Съответно не бях взел никакви мерки за Хондата и се оказа, че тенекиите са меки. Има си щети. По стечение на обстоятелствата днес минавах технически преглед, та питах човека дали някъде може да ми направят проблем за очуканото /леки вдлъбнатини, които на подходяща светлина могат да ти скъсат нервите/ и каза " не, едва ли". Въпроса ми е дали наистина е така, някои има ли впечатления, дали могат да ме емнат нещо да го оправям?
  8. Здравейте, Дали може някой да ми качи снимка на таблото си като подаде контакт? Искам да разбера кои лампички трябва да светната за чек. Не искам да я разглабям на празно да ги проверявам дали има изгорели. Моята е 2003 година 1.6 105 кс. предполагам всичките, ще са еднакви.
  9. според този калкулатор 15 на 5.5jj са стандартните джанти, намирам искам да сложа 15 на 6jj на ет45. Дали би имало проблем?
  10. Здравейте, Реших да сменя джантите с 16" /в момента съм с 15"/, интересува ме какъв трябва да е офсета, че никъде не намирам нищо. Впрочем, ако някой има зор имам два комплекта гуми/зимни и летни/ с джанти /стоманени/.
  11. Здравейте, В момента съм с 15ки джанти и избора от гуми за такива е много малък /така че размера да е този който трябва/. Искам да си взема стоманени 16ки. Какъв размер точно трябва да са и от кои модели са взаимозаменяеми? Пък и някой ако продава направо да каже.
  12. В тоя ред на мисли, на мен въпросната ситуация ме завари в Павел баня, а аз съм от Шумен. Та се пращаха ключове по Еконт, притеснения дали проблема, ще е в ключа или не. Като цяло може ли, трябва да се избягват такива електроника - мое мнение!
  13. Пиша за следващия с подобен проблем. Решиха проблема при мен, поради това че единия ключ е клониран без да е вписан в компютъра като се прецака съм разбъзикал компютъра и затова и двата ключа който са с един код не тръгвали. Минах със смяна на чипа и вписването му в компютъра.
  14. А махането как става? Че бил в компютъра вграден май.
  15. Сходен ден проблем при мен се оправи чрез хубаво измиване с водоструйка отдолу, като се набляга около гумите. Обясниха е ми, че гривните на абс се зацапват и това взе , че свърши работа.
×
×
  • Създай нов...