Zhelyazkov 6 #1 Публикувано 27 Юни Здравейте, преди седмица ме чукнаха отзад. По мен съществени поражения няма ама все пак си ходих на тенекеджия и за всеки случай днес ходих и на реглаж да не сме се посукали на някъде, че гумите ми са нови. За 50 к км в моите ръце не беше ходила на реглаж. Прикачвам справката от теста и последвалия реглаж. Има някои отклонения, които според майстора са извън нормата и немало от къде да ги регулира ама немало да ми изпасе гумите. Бил сигурен, че не е от удрянето отзад /защото има отклонение и от пред/ , та дали ще ми изпасе гумите от това според вас? За информация супер флегма съм с хрв-то карам бавно и без резки движения, щадящ съм за гумите / за 50 к км средния ми разход е 7.2 л, да придобиете що за каране е моето с 80 извън града/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #2 Отговорено 27 Юни Аз за цифровите показатели нищо не мога да кажа, но се сетих че като правих навремето сходимост на предница ми излезе и леко изместване на заден мост. Консултирах се тогава с Бранко и ме посъветва да сменя тампоните на напречната щанга (панхард) с оригинални . Преди това бях сменил и всички останали тампони по задницата. Предполагам че си огледал обстойно и панхарда. В най задната част е и е възможно да се е деформирани при удар . А за тампоните е препоръчително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове