kokopeykov 5 #1 Публикувано 3 Юни, 2024 (Редактирано) Здравейте, Говорителите взеха да се прецакват. В началото от страна на шофьора. сега и отдясно почна да пука и от време на време леко да бръжди. Като разклатя снопа кабели между купето и шоф. врата ми се струва, че звука се променя. Интересува ме някой имал ли е подобен проблем, решения- дали е възможно да са прекъснати кабели, ако сменя аудиото с мултимедия китайче ще повлияе ли ? От къде мога да закупя говорители и характеристиките им- размер, съпротивление мощност? Колата е CR V 2.4 Exl 2012г. американка Благодаря! Редактирано 3 Юни, 2024 от kokopeykov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokopeykov 5 #2 Отговорено 6 Юли, 2024 Интересува ме импеданса на говорителите. Изчетох повечето теми по въпроса. В поне 10-12 он лайн магазина и каталога се пробвах по каталожния номер 39120-TR0-E01 да видя някъде характеристики на говорителите - не успях. Доколкото изчетох по темите във форума на Акорд са 2ома. На CR V4 са съвместими само с Civic 8 ген, Някои Акури , Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 82 #3 Отговорено 8 Юли, 2024 На Акорд 8 са 2 омови. При теб мисля, че трябва да са на 4 ома. Намери си партномера на усилвателя и потърси в мрежата снимки на самия усилвател. Ако имаш късмет да намериш добри снимки, там си пише на колко ома работи. (В моя случай, наакорд 8 - бях намерил снимка на която имаше надпис 2/4 Ом., т.е. може да работи както на 2, така и на 4). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokopeykov 5 #4 Отговорено 9 Юли, 2024 (Редактирано) Преди 16 часа, spase написа: На Акорд 8 са 2 омови. При теб мисля, че трябва да са на 4 ома. Намери си партномера на усилвателя и потърси в мрежата снимки на самия усилвател. Ако имаш късмет да намериш добри снимки, там си пише на колко ома работи. (В моя случай, наакорд 8 - бях намерил снимка на която имаше надпис 2/4 Ом., т.е. може да работи както на 2, така и на 4). Благодаря ти! -4 ома е усилвателя. Редактирано 9 Юли, 2024 от kokopeykov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове