Jump to content
kokopeykov

Говорителите взеха да се прецакват

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте,

Говорителите взеха да се прецакват. В началото от страна на шофьора. сега и отдясно почна да пука и от време на време леко да бръжди.  Като разклатя снопа кабели между купето и шоф. врата ми се струва, че звука се променя.  Интересува ме някой имал ли е подобен проблем, решения- дали е възможно да са прекъснати кабели, ако сменя аудиото с мултимедия китайче ще повлияе ли ? От къде мога да закупя говорители и характеристиките им- размер, съпротивление мощност? Колата е CR V 2.4 Exl 2012г. американка

Благодаря!

Редактирано от kokopeykov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересува ме импеданса на говорителите. Изчетох повечето теми по въпроса. В поне 10-12 он лайн магазина и каталога се пробвах по каталожния номер 39120-TR0-E01 да видя някъде  характеристики на говорителите - не успях. Доколкото изчетох по темите във форума на Акорд са 2ома. На CR V4 са съвместими само с Civic 8 ген, Някои Акури ,

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Акорд 8 са 2 омови. При теб мисля, че трябва да са на 4 ома. Намери си партномера на усилвателя и потърси в мрежата снимки на самия усилвател. Ако имаш късмет да намериш добри снимки, там си пише на колко ома работи.

(В моя случай, наакорд 8 - бях намерил снимка на която имаше надпис 2/4 Ом., т.е. може да работи както на 2, така и на 4).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
Преди 16 часа, spase написа:

На Акорд 8 са 2 омови. При теб мисля, че трябва да са на 4 ома. Намери си партномера на усилвателя и потърси в мрежата снимки на самия усилвател. Ако имаш късмет да намериш добри снимки, там си пише на колко ома работи.

(В моя случай, наакорд 8 - бях намерил снимка на която имаше надпис 2/4 Ом., т.е. може да работи както на 2, така и на 4).

Благодаря ти! -4 ома е усилвателя.

Редактирано от kokopeykov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...