lyubomirspasov 0 #1 Публикувано 11 Април Здравейте! След смянана на батерията на дистанционното възникна проблем. При затваряне червеното диотче свети няколко секуди, гасне и толкоз. Повече никаква реакция при натискане на бутоните - не светва.Има ли нещо,което пропускам докато свети. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #2 Отговорено 11 Април Дане би да се притиска при затваряне някое от копчетата и да е постоянно задействано? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lyubomirspasov 0 #3 Отговорено 11 Април Ще свети непрекъснато Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 73 #4 Отговорено 12 Април Не е точно така. Дистанционното има защита против случайно натискане. Излъчвателя работи известно време и после спира, дори и да продължаваш да натискаш. Времето мисля е 10 секунди. Това време е достатъчно ако ползваш "комфорт" функцията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lyubomirspasov 0 #5 Отговорено 12 Април 46 minutes ago, spase said: Не е точно така. Дистанционното има защита против случайно натискане. Излъчвателя работи известно време и после спира, дори и да продължаваш да натискаш. Времето мисля е 10 секунди. Това време е достатъчно ако ползваш "комфорт" функцията. На второто дистанционно, при натискане на бутона диода светва в момента на натискането и гасне. Не свети докато е натиснат бутон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 73 #6 Отговорено 12 Април (Редактирано) Пробвай с друга батерия, купена от друго място. Често тези батерии залежават и са вече изтощени. Или размени батериите, за да се убедиш, че дистанционното работи. Ако диодчето примигва, но колата не се отключва, тогава е друг проблема. При мен при натискане и задържане светва за кратко, изгасва за около секунда и после пак почва да свети за 10 секунди. След това изгасва. Редактирано 12 Април от spase Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lyubomirspasov 0 #7 Отговорено 12 Април 3 minutes ago, spase said: Пробвай с друга батерия, купена от друго място. Често тези батерии залежават и са вече изтощени. Или размени батериите, за да се убедиш, че дистанционното работи. Ако диодчето примигва, но колата не се отключва, тогава е друг проблема. При мен при натискане и задържане светва за кратко, изгасва за около секунда и после пак почва да свети за 10 секунди. След това изгасва. При слагане на батерията свтва за няколко секунди, загасва и повече никаква реакция. Опитах с няколко батерии-същата работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 73 #8 Отговорено 12 Април (Редактирано) Остава варианта някой от бутоните да е заседнал. Разглобявай го и махай бутоните, виж тогава дали ще светва нормално. Да не е сложена батерията обратно. Не знам обаче тогава дали изобщо ще светне. Дай една снимка как е сложена батерията. Редактирано 12 Април от spase Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lyubomirspasov 0 #9 Отговорено 12 Април 34 minutes ago, spase said: Остава варианта някой от бутоните да е заседнал. Разглобявай го и махай бутоните, виж тогава дали ще светва нормално. Да не е сложена батерията обратно. Не знам обаче тогава дали изобщо ще светне. Дай една снимка как е сложена батерията. При неправилно сложена батерия не светва. Бутоните разглобени и почистени. Цъкат си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 73 #10 Отговорено 12 Април Отворих моя ключ. При затваряне НЕ светва. Чак при натискане на бутон светва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове