vasilnikolov 0 #1 Публикувано 3 Април Избор на термостат за Хонда ЦРВ1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #2 Отговорено 13 Април (Редактирано) @vasilnikolov Избора на пазара е голям но след като закупих такъв автърмаркет взех и оригинален койо поставих. На снимките си вижда разликата в изработката. Редактирано 13 Април от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Johnny_V3 29 #3 Отговорено 9 Юни Привет, @CARPERA! Може ли да подскажеш от къде си взел оригинален термостат и колко пари, защото и аз искам да го сменя, след номерата, които ми прави старата Хонда. Освен това да подскажеш, дали лесно се сменя (да не е забутан някъде), че да мога сам да си го сменя? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #4 Отговорено 9 Юни (Редактирано) И на двете генерации1ва и 3та се сменя лесно аз го взех за 3 ген от https://www.amayama.com/en скоро ще има тема за смяната му на 3 ген около 50лв. Редактирано 9 Юни от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове