Zhelyazkov 6 #1 Публикувано 1 Април Здравейте, Реших да сменя джантите с 16" /в момента съм с 15"/, интересува ме какъв трябва да е офсета, че никъде не намирам нищо. Впрочем, ако някой има зор имам два комплекта гуми/зимни и летни/ с джанти /стоманени/. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #2 Отговорено 1 Април https://www.wheel-size.com/size/honda/hr-v/2001/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zhelyazkov 6 #3 Отговорено 18 Април според този калкулатор 15 на 5.5jj са стандартните джанти, намирам искам да сложа 15 на 6jj на ет45. Дали би имало проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iazoo 1 #4 Отговорено 19 Април (Редактирано) Няма проблем карал съм 12 зими с Enkei Honda 15“ 6J ET 45, мисля вече да не сменям гуми и ще ги пускам за продажба. Иначе колата стандартно си е със 16" ЕТ 45 само не помня 6 J ли беше или 6.5 J Редактирано 19 Април от iazoo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове