teac89 6 #1 Публикувано 23 Март Здравейте, от известно време се боря с грешка P0420. Пробвах с Oxycat,не се получи. Пробвах с дистанционна втулка( все още е с нея) отново не се получи. Докато мисля други варианти за справяне, днес ми светна и грешка P0134. Моля някой ако се е сблъсквал с тази грешка да сподели опит за справянето с проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teac89 6 #2 Отговорено 23 Март Извинявам се, става въпрос за CR-v 2 2005, 2.0 на газ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teac89 6 #3 Отговорено 26 Март Вероятно съм първият с тази грешка, да кажа и как я реших. Проблем с първа ламбда сонда, след смяна се оправи. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Staiko Jelev 10 #4 Отговорено 12 Юли Здравей колега. И на мен ми светва от време на време грешка P0420, чистя я с ELM327 и толкова (до следващия път). Не знам дали има значение, но най-често ми святка през зимата. Бях чел, че с втулка има вероятност да се получи, НО мненията са противоречиви ... иначе ето ти снимка и размери ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #5 Отговорено 15 Юли Гледам колегата е писал съвет в другата "вървежна" тема за тази грешка. Слагам линка тук: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове