chopper1969 5 #1 Публикувано 18 Юни, 2007 Здравейте колеги, днес ми се случи нещо странно на колата, Връщам се от село с натоварена кола, времето е много горещо, карам през целият град на 2-3 скорост бавно, спирам на място с работещ двигател, изключвам от скорост и оборотите на празен ход почнаха да играят-от 1000 се вдигат за кратко на 1500, пак падат на 1000 за кратко...значи стрелката на температурата е малко под средата. Интересува ме дали двигателя си вдига сам оборотите заради жегата или имам проблем... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #2 Отговорено 18 Юни, 2007 Незнам защо , но ми мирише като проблема на колегата: ТЕМА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #3 Отговорено 18 Юни, 2007 (Редактирано) Неее, нищо общо няма, оборотите проиграха на свободна ск. а когато съм на скорост в движение всичко е ОК. Интересува ме дали двигателят си покачва оборотите на свободна на место ако е загрял много (тоест с включена перка) с цел да се охлади чрез по-висока циркулация на водата ? Редактирано 18 Юни, 2007 от chopper1969 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #4 Отговорено 18 Юни, 2007 Ц. Долей си водица и си готов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vegata #5 Отговорено 19 Юни, 2007 Има вероятност да е от ламбда сондата.Аз бях с такъв проблем преди и майстора ми откри че сондата е затръгвала вече.Но колегата е прав долей вода и виж как ще се държи моторетката.УСПЕХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XapBu 0 #6 Отговорено 19 Юни, 2007 ако си с климатик е нормално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o© #7 Отговорено 19 Юни, 2007 Опа грешка , ето я темата за която говорех: ТЕМА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове