vladimir8507 14 #1 Публикувано 18 Март Здравейте, И двата стопа в задната броня вече са счупени и се налага да им се обърне внимание. По моргите няма. В родното интернет пространство се продават между 100 и 150лв за брой (общо 200-300лв за двата). В АлиЕкспрес са по 180лв комплекта. И в двата случая това са неоправдано много пари за нещо, което най-вероятно ще претърпи повторна щета. Ще бъда благодарен, ако някой сподели опит как е разрешил проблема. Обмислях вариант направо да сменя бронята с такава от 128к.с., където изобщо няма отвори за въпросните стопове. Ще трябва обаче да минавам и през газаджиите, за изместване на отвора за пълнене на пропан-бутан, а не ми се занимава. Хрумна ми и да ги заменя със стопове от друг модел/марка автомобил, но не се сещам за нищо съвместимо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mys7Ic 14 #2 Отговорено 25 Март Здравей, Аз смених левия стоп с такъв от алиекспрес за към 90 лв. Качеството е добро и засега нямам проблеми. А това дали ще претърпи щета никой не може да каже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове