ceco_accord 7213 #201 Отговорено 16 Юли, 2025 Май само 1.8 има с автоматик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ihtiandar 0 #202 Отговорено 18 Юли, 2025 А навигацията как се справя?Чете ли нашите карти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ihtiandar 0 #203 Отговорено 8 Септември, 2025 На 18.07.2025 г. at 10:49, ihtiandar написа: А навигацията как се справя?Чете ли нашите карти? Има ли някой в колата си медия и ако може да отговори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 346 #204 Отговорено 8 Декември, 2025 Бях няколко месеца в Англия, но странно, че не получавам имейл известия за развитие в темите и за новите теми... Не помня и всичко, което сме коментирали... Май писах, че със смяна на капачката на разширителя, проблема с нивото на антифриза се оправи. Конденз от ауспуха лятото си имаше, сега, обратно на логиката, май не... Мисля, че обяснението ми е логично, когато се занимавах с въпроса, че е от обратния наклон на тръбата след гърнето и при форсиране издухва водата, която се е събрала в гърнето... Разходът си е приличен. Масло вероятно гори малко, но имам малък пробег, все на къси разстояния, та не мога да преценя колко, но не ми пука, не робувам на масла. Още в началото сложих видеорегистратори отпред и отзад. Някъде писах и, че обърнах логиката на Start/Stop системата, да е изключена при палене и ако искам, да я включвам. Не помня дали споменавах, че заради ниската броня и опасност от тротоари, сложих два външни датчика, не на бронята, а на решетката, за преден парктроник и една камера пак там и мониторче в ляво над таблото. Включвам ги когато паркирам към тротоар, парктроникът писка, а на монитора виждам и мога да спра на 2 пръста от тротоара... За кусурите ( за мен) на модела, май някъде съм споменавал- освен ниската предна броня и тъпия, заден спойлер насред стъклото, който силно пречи на видимостта през и без това малкото задно стъкло... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yolo Denev 1 #205 Отговорено 19 Декември, 2025 Здравейте Хонда сектанти. Вече 10 години търкалям един непретенциозен Сивик 7 1.6, но започнах да заглеждам фейса на 9-то поколение и в частност бензиновия 1.8. Тъй като при сегашната страдам от липсата на шумоизолация и къси предавки, на магистралата се налага да слагам тапи в ушите над 130км/ч. Интересува ме при 9-ката как е положението. Какви обороти държи при 130-140(ръчна кутия) и колко шумно е в купето. Возията знам, че е по-мека от 8-цата, но как е спрямо 7-ка? И мен ме дразни този заден капак, но поне е хеч. При 10-ката с този малкък отвор на багажника, все едно няма такъв. Варианта ми е 9-ка комби, ако изпадне нещо запазено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове