Jump to content
JapCar

Ще имам Сивик 9, вероятно и въпроси.

Recommended Posts

Май само 1.8 има с автоматик.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А навигацията как се справя?Чете ли нашите карти?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
На 18.07.2025 г. at 10:49, ihtiandar написа:

А навигацията как се справя?Чете ли нашите карти?

Има ли някой в колата си медия и ако може да отговори.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях няколко месеца в Англия, но странно, че не получавам имейл известия за развитие в темите и за новите теми... Не помня и всичко, което сме коментирали...

Май писах, че със смяна на капачката на разширителя, проблема с нивото на антифриза се оправи.

Конденз от ауспуха лятото си имаше, сега, обратно на логиката, май не... Мисля, че обяснението ми е логично, когато се занимавах с въпроса, че е от обратния наклон на тръбата след гърнето и при форсиране издухва водата, която се е събрала в гърнето...

Разходът си е приличен.

Масло вероятно гори малко, но имам малък пробег, все на къси разстояния, та не мога да преценя колко, но не ми пука, не робувам на масла.

Още в началото сложих видеорегистратори отпред и отзад.

Някъде писах и, че обърнах логиката на Start/Stop системата, да е изключена при палене и ако искам, да я включвам.

Не помня дали споменавах, че заради ниската броня и опасност от тротоари, сложих два външни датчика, не на бронята, а на решетката, за преден парктроник и една камера пак там и мониторче в ляво над таблото. Включвам ги когато паркирам към тротоар, парктроникът писка, а на монитора виждам и мога да спра на 2 пръста от тротоара...

За кусурите ( за мен) на модела, май някъде съм споменавал- освен ниската предна броня и тъпия, заден спойлер насред стъклото, който силно пречи на видимостта през и без това малкото задно стъкло...

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте Хонда сектанти. Вече 10 години търкалям един непретенциозен Сивик 7 1.6, но започнах да заглеждам фейса на 9-то поколение и в частност бензиновия 1.8. Тъй като при сегашната страдам от липсата на шумоизолация и къси предавки, на магистралата се налага да слагам тапи в ушите над 130км/ч. Интересува ме при 9-ката как е положението. Какви обороти държи при 130-140(ръчна кутия) и колко шумно е в купето. Возията знам, че е по-мека от 8-цата, но как е спрямо 7-ка? И мен ме дразни този заден капак, но поне е хеч. При 10-ката с този малкък отвор на багажника, все едно няма такъв. Варианта ми е 9-ка комби, ако изпадне нещо запазено.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...