LyuboZhIvanov 0 #1 Публикувано 15 Февруари Здравейте, към кого да се обърна за обучаване на ECU на airbag за сензори за удар. Накратко - след преден десен удар, смених седалка(единствен отворен ) еърбег. сензор за удар отпред вдясно. поставил съм ново чисто ECU на еърбега от английски акорд, но тъй като те имат и еърбег завеса на покрива, за разлика от продаваните в бг така че, сложих резистори за тези еърбези и още 2 датчика за удар при десните врати, които също не се разпознават от ECU. Тъй като ECU на аърбега е сменено, това ме навежда на мисълта, че разпознаването на сензорите за удар е от основното ECU. Може ли да ми дадете съвет към кого да се обърна - имам бегъл спомен, че ми препоръчваха човек от форума, който се занимава. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #2 Отговорено 31 Март Дай твоето EKU да го ресетна ако не си решил проблема. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivetz 13 #3 Отговорено 1 Април Бай да Уей има сервизна акция за еър беговете.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове