ervinabil 0 #1 Публикувано 26 Януари Здравейте , имам цр-в рд1 и дойде време за ревизиране на глава или закупуване на друга. Въпроса ми е на кава цена ще ми стъпи да си ревизирам моята глава , кое е по удачно ревизиране или закуване на друга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 27 Януари Предполагам една хилядарка ще ти отиде за ревизирането с труда на майстора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #3 Отговорено 27 Януари (Редактирано) @ervinabil Сваля се главата от майстора ви и той я праща на фирма коато се занимава с точно това.В гаражче не става да ви я ревизират. Взимат около 700-800лв фирмата и майстора за труда може да си сметнеш. По-добре ревизирана защото сменят леглата но клапаните с по усойчив материал,почистват основно главата. Хубово е да се сложат оригинални гумички на клапаните,в фирмата ревизираща главата слагат каквото имат . Както и да купите оригинална гарнутура глава да я сложи майстора, за да няма ядове. Редактирано 27 Януари от CARPERA 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове