Nick angelov 0 #1 Публикувано 22 Януари Здвейте ,колеги Акорд 8 ,каква е причината за тази аларма? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Добо 2 #2 Отговорено 23 Януари Здравейте, най вероятно е от сензорите на парктроника отпред в ляво, опитай да почистиш със суха кърпа датчиците, когато се навляжнят пищи постоянно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #3 Отговорено 24 Януари Прецакан, или замърсен ляв преден датчик на парктроника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1227 #4 Отговорено 24 Януари Да продължа темата на колегата. От известно време когато ми се включи предният парктроник (забелязах го в гаража) няма звук, сигнал на таблото има но не и звук. Преди имаше лек звук а от скоро никакъв. От зад си има и визуализация и звук. Какво става аз ли оглушах или нещо се бъгна, преди месец свалих акумулатора да го заредя и като, че ли от тогава май го няма звука. На някой колега да му се е случвал такъв полтъргайст? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lyubomirspasov 0 #5 Отговорено 25 Януари При мен се появи същия проблем. Заглъхна, почти не се чуваше. Вече май го няма никакъв. Не се бях замислял,ще може да има нещо общо със сваляне на акумулатора. И аз свалях моя за смяна на крушка, но не съм сигурен дали от тогава изчезна сигнала 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1227 #6 Отговорено 25 Януари Проблема ми е, че с моя Ланч не мога да вляза в това меню а си трябва ХДС за да видя какво става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове