Злати 2 #1 Публикувано 19 Януари Здравейте,бихте ли споделили колко е цената на нова рейка за cr-v3 ldtec 2011 и колко приблизително е рециклирането? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vicente 1 #2 Отговорено 20 Януари рециклирането е 150 лева с 1 година гаранция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Злати 2 #3 Отговорено 28 Януари Здравейте имам лек луфт в рейката засега не тече, незнам дали ще се оправи след рециклирането някой имал ли е такъв проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #4 Отговорено 28 Януари Според мен не си за рециклиране ,смени маслото за да е ново там. Ето тук набеждават за този проблем една втулка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Злати 2 #5 Отговорено 28 Януари При ниска скорост 20-30км.ч.по път с леки неравности се чува нещо като потропване, което ме дразни, затова питам за рециклиране или някакъв ремонт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове