Motorhead 1 #1 Публикувано 31 Декември, 2023 Тунинг въпросът накратко: Мисля да я пребоядисвам в черен цвят (какъвто е и оригиналният) Въпроса е в това, че искам най красивото заводско черно, създадено от коя да е марка и вложено в серийно вроизводство. За сега съм се спрял на AUDI черно при A8. Предложете черно, което сте забелязали че стои уникално яко. Моля без перли и разни други шукарии, коледа си отиде за близките 12 месеца. Въпрос 2: Тъй, като ще се пребоядисва колата, имам желание, да и сложа някакъв аеро пакет, да речем TYPE S ИЛИ MUGEN. TYPE S- ясно - OLX, ама MUGEN от къде? Говоря за истински MUGEN с японски части или хубави алтернативи. i-DTEC 2.2 150 - В крайна сметка след близо 13 години по пътищата с какви впечатления сте от този мотор? Има ли смисъл да слагам съединител от 2.4i TYPE S (Ако е възможно, и да вдигнем Нинтендо дискетата до 190 коня - колата е ръчка.) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1073 #2 Отговорено 3 Януари Колега, разликата между дизел и бензин в съединителите е огромна. Едната няма общо с другото. Прочети, има какво и къде. На дизела се прави ремап и то доста успешно на този мотор. Ремап е нова настройка на горивната карта с цел повишаване на мощността. Без проблем става 200кс и около 100 нм отгоре. Може и повече, но става с пари. п.с. Съединител става от type S, но дизела- усилен е, тъй като заводски е 180кс. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове