Dimi_Jo 0 #1 Публикувано 24 Декември, 2023 Здравейте колеги! Црв 2,2002 бензин автомат със газ! От няколко дни като стана по-студено сутрин като я запаля в началото всичко е наред до момента в който като паднат оборотите под 1000 и започва да влиза в критични обороти и се опитва да изгасне, а понякога и направо гасне,ако не й подам леко гас!!!смених свещите,но проблема остана.някои казват,че е за реглаж на клапани,но в момента в който колата загрее няма никакъв проблем....но като цяло според мен държи малко ниски оборотите около 700 дори при вече загрял вдигател! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1511 #2 Отговорено 24 Декември, 2023 За ретулиране на клапани си,как някой казва ,ти не го ли следиш,на газ от 15до 20 хил ги проверяваш,и регулираш. Ти кога го направи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimi_Jo 0 #3 Отговорено 24 Декември, 2023 Преди 20 хиляди!!! Тук един моньор в Русе ми каза,че ако има затегнал клапан няма да работи добре и като загрее!!! Като я закача на диагностиката показва misfire на няколко цилиндъра!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #4 Отговорено 25 Декември, 2023 Еми, проблема е електрически. Некоректна връзка към 1 или повече свещи. Провери си щекерите на бобините или тях самите. Като загре мотора и се темперират контактите прекъсването изчезва. Поне при мен имаше мисфайър на 1 и след почистване и категорично щракване на място, проблемчето изчезна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1511 #5 Отговорено 26 Декември, 2023 (Редактирано) Отидш тук и ще радбереш какъв е проблема. https://forums.hondabg.com/topic/102053-markonys-garage/ Редактирано 26 Декември, 2023 от CARPERA 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове