borislavvg 0 #1 Публикувано 19 Декември, 2023 Здравейте съфоромци. Предварително се извинявам ако съм сгрешил раздела. Имам следния проблем: От буксата която е на шофйорската врата (от външната страна) на вратата 4 кабелчета са прекъснати (изкубнати) от самата букса ,явно са корозирали с времето. Та въпроса ми е такъв: Ао някой има такава букса с поне 5 см стърчащи кабелчета ,(за да мога да ги наставя или знае някой някъде от когото да купя) да каже МНОГО ВИ МОЛЯ Звънях къде каква обява намерих за ЦРВ 1 на чати и все дърво. Колата е ЦРВ първа генерация 1998г. производство с ел.стъкала.ел.огледала, друго незнам какво минава през тази букса но и централното спря да работи. за ремонт не става защото нито могат да се запоят на място нито вложките в буксата могат да се извадят. благодаря Ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D-D 33 #2 Отговорено 20 Декември, 2023 Off Topic 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D-D 33 #3 Отговорено 20 Декември, 2023 Щифтовете се вадят, така възстанових моята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandy 23 #4 Отговорено 21 Декември, 2023 По приложеният от колегата начин се извършва ремонта приемливо. Моята също я правих така с удължаване на скъсаните кабели. Буксата я разглобих трудно и там трябва да се внимава за да не се счупи някоя пластмаса или скъса гуменото уплътнение. Мой познат пък я изхвърли изцяло и запои директно кабелите от вратата към тези идващи от купето и така си кара. При всички положения снимай или си начертай схема за свързване, събери търпение освен необходимите материали и действай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове