khadjiev0177 0 #1 Публикувано 18 Декември, 2023 (Редактирано) Здравейте колеги , имам проблем със колата Хонда Акорд 2.2 140коня дизел, давами тази грешка на снимката но освен нея имам чувството че турбото не се включва ,колата набира до 3к оборота след това започва да умаля, и падат оборотите на която и да е скорост ,проверени са всички вакумни системи,дпф,турбото е рециклирано.Колата прави проблема по нанагорнище и влиза в авариен режим .Моля за съвети😀 Редактирано 18 Декември, 2023 от khadjiev0177 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #2 Отговорено 19 Декември, 2023 Трябва да отидеш на диагностика. Светещата лампа е индикатор за много неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #3 Отговорено 24 Декември, 2023 Вероятна причина може да е запушен горивен филтър. При мен беше това през зимния период като я понастъпя явно не и достига горивото светва чека и подгрева и влиза в авариен режим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #4 Отговорено 29 Декември, 2023 На 18.12.2023 г. at 14:37, khadjiev0177 написа: проверени са всички вакумни системи,дпф,турбото е рециклирано. Здравей. Не е по темата, но дано да не си плащал за проверка на DPF, защото Акорд 7 няма. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове