richy74 3 #1 Публикувано 3 Декември, 2023 (Редактирано) Привет колеги ! Ще си сменям сивика със Akord 7 генерация ! 12 години имам тази хонда и съм адски доволен от нея . на 31 години е и няма грам ръжда да не говорим за изгнило . На 289000 км. автоматик е, на дълъг път ми гори 5,5 на 100 което е много добре D15B2 железен е ! Аз умирам той не . Дайте някакви идеи какво да направя. Аз мисля да стана член на ретроклуба и да я запиша там . За продаване въобще не мисля защото сърце не ми дава да се разделя с нея . Мисля да я бутна във един гараж и малко по-малко да и сменя някоя друга гарнитура които текат, да си регулирам клапаните , абе със една дума да я постегна . Ние старите хондаджий знаем навремето как ни гледаха по сервизите като видеха HONDA . Taka че се налагаше сами да си ги поправяме . Този форум много ми е помогнал а и тук открих хора който могат да ме снабдяват със качественни части ! Чакам до 4-5 дена да ми пристигне акордчето 2,0 I 155 коня бензин . Надявам се да съм направил добър избор но за сивика ако искате ми вярвайте сърцети ми се къса. Редактирано 3 Декември, 2023 от richy74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #2 Отговорено 4 Декември, 2023 Щом е добър екземпляр и има къде да стои - прибирай го. Препоръчително е да го "оставиш в движение" според законите, та да го движиш понякога, защото кола се скапва не от пробег, а от не ползване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 3 #3 Отговорено 9 Декември, 2023 да ще оставя колата във движение задълйително . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове