hondad16z6 0 #1 Публикувано 29 Ноември, 2023 Здравейте, колата е Хонда Сивик 6-та генерация фейслифт с АБС. Отпред е с 262мм спирачки, отзад беше с големите барабани, обаче минах на 240мм дискови без АБС. Проблемът е, че отзад спирачките и ръчната почти изчезнаха (не спират валяците на техническия преглед). Помпата е 15/16. Предполагам, че проблемът е в разпределителя на спирачното усилие. Знам, че 40/40 разпределител от Интегра без АБС ще свърши работа, но нямат намиране никъде освен в САЩ. Какви са ми вариантите освен 40/40? Възможно ли е 35/40 разпределител от кола с АБС и дискови спирачки да пасне при мен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 357 #2 Отговорено 7 Декември, 2023 И на мен ми е интересна темата. Тия барабани имам чувството, че изобщо не спират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 281 #3 Отговорено 7 Декември, 2023 (Редактирано) Аз съм без разпределител, но с АБС. Махнах го... Редактирано 7 Декември, 2023 от s.s.d.d. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 357 #4 Отговорено 18 Декември, 2023 На 7.12.2023 г. at 18:03, s.s.d.d. написа: Аз съм без разпределител, но с АБС. Махнах го... Как се държи след интервенцията? Стария АБС модул (предни дискове + задни барабани) ли се ползва или и той се сменя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 281 #5 Отговорено 18 Декември, 2023 Перфектно. Всичко е сток... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове