manniakk 22 #1 Публикувано 16 Юни, 2007 (Редактирано) Кой е бушона на огледалата че ми думна нещо. Гледах теми и не е вързан нито с парното нито с задния нагревател. Някакви други идеи? Всички уреди в колата си бачкатНякой също знае ли дали има да продават щипка за вадене на тия гадни бушончета. Възможно ли е да е бушон 17 който е с климатика, макар мойта да няма? Редактирано 16 Юни, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #2 Отговорено 16 Юни, 2007 Това е схема за 5 генерация сивик, предполагам че са еднакви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #3 Отговорено 16 Юни, 2007 Tи може и да имаш щипка , но да не я виждаш . И аз мислех ,че нямам докато един колега от форума не ми я показа къде е скрита Иначе кво го мъдриш .. вадиш един по един и гледаш дали са ок . Започваш от най-малките , защото за огледала едва ли ще е повече от 10А.Като гледам на сивик 5 е 7.5А .... така че го ползвай за hint Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 16 Юни, 2007 е кажи къде е.... недей да скромничиш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drivercho 1 #5 Отговорено 17 Юни, 2007 Да, номер 17 е. 7,5А е и се отнася за климатика и ел. огледалата.Но ако ти работи климатика, а огледалата не - проблема е другаде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #6 Отговорено 17 Юни, 2007 Той климатик няма ... А къде е щипката мога да ти покажа във вторник. Принципно е долу при бушоните , седи в дупка като за бушон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #7 Отговорено 17 Юни, 2007 Епа убаво ше е.... Може и да ми я е гепсал некой мойта, ще огледам. Ти какво, ще идваш ли в вторник??!!? нали нещо на работа ходеше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове