reddek 35 #1 Публикувано 21 Ноември, 2023 Колеги, ако сте доволни от някой майстор в София може ли да споделите. Нещо последно време, моя майстор не се справя с Legend-да. Преди със Сивика и Акорда неща му се получавах, но сега си има доста тънкости и ми се струва, че дори не му се занимава вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #2 Отговорено 22 Ноември, 2023 По принцип си поддържам колата в Тандер, но са доста натоварени, а и се случва да нямат необходимите части. В такива случаи стигам до Юби-ко. И двата варианта са далеч от бюджетни, ама все пак карам Хонда - не съм всеки месец в сервиза 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pandeliev 19 #3 Отговорено 22 Ноември, 2023 Аз бих препоръчал: Слави в Овча Купел (Мотобокс сервиз) - топ е, много си разбира от работата, единствения проблем е, че обикновено като звъннеш има час за след месец, та ако е спешно става сложно. Ивайло до Студентски (Хонда брадърс) - последно време я карам там за масла, филтри, дискове и т.н. също съм доволен, при него е по-лесно с часовете отделно работи до късно та и след работа може да минеш. Ако те интересуват пиши на лично да ти дам номер. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #4 Отговорено 23 Ноември, 2023 Благодаря за инфото! Ще видя кой ще ми е по удобен и ще пробвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bread1978 3 #5 Отговорено 23 Ноември, 2023 А какво е това "Ивайло до Студентски (Хонда брадърс)"? Къде се намира по-точно (и контакти ако може)? И на мен ми трябва майстор за такива дреболии - масла, накладки и т.н. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Victor 30 #6 Отговорено 24 Ноември, 2023 Слави и Цецо (Мотобокс). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове