vhgerror 1 #1 Публикувано 12 Ноември, 2023 (Редактирано) Имам следния проблем с Хондата - CR-V 2009, 2.4 бензин. Проблемът се изразява в това, когато увелича оборотите на колата до около 3000-3300 и след това отпусна педала на газта, чувам звук, наподобяващ ррррр или подчукване. Имам чувство, че когато колата е по студена не толкова изразен този звук. Звукът идва от областта на ремъците. В Бултрако ми казаха, че този звук е нормален, тъй като двигателят е с ролкови кобилици. Благодаря предварително. Подобен звук. Редактирано 12 Ноември, 2023 от vhgerror Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashua 116 #2 Отговорено 12 Ноември, 2023 Подобния звук на тоя ми звучи като пружината на обтегача на пистовия ремък. Пусни климатика, бъди сигурен че работи и той, дай директна, накарай някой да държи спирачката и да подаде леко и отпуска газта, ще го видиш как мърда напред назад и в същото време почуква, ако е от там проблема ти. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vhgerror 1 #3 Отговорено 27 Ноември, 2023 Проверих още 3 хонди имат същият шум значи е нормално. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #4 Отговорено 28 Ноември, 2023 Не не е нормално аз го нямам сменена е ролката и оптегача. Моят двигател е R20A2. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vhgerror 1 #5 Отговорено 28 Ноември, 2023 Това видео което съм показал е подовен звук. Писъл съм за 2.4 твоят мотор е друг аз съм гледал Хонди с този мотор 2.4 и имат същтият звук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове