misho650 0 #1 Публикувано 24 Октомври, 2023 Здравейте колеги. Колата е с ксенон и или свети само десни, или само левия, или и двата фара не светят. Крушките са нови на 2 месеца и са Осрам, не някоя куче марка. Проверих бушоните и всички са здрави. Като цъкна лостчето да включа фаровете се чува че релето цъка и работи. От какво може да е проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #2 Отговорено 24 Октомври, 2023 Най - вероятно ''запалките ".Те са между крушката и баласта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho650 0 #3 Отговорено 24 Октомври, 2023 Карах я на сервиз и се оказа че са баластите. Имам 3 варианта. Единствените нови които се предлагат са китайски и не са надежни и не ми ги препоръчват. Втория вариант е втора употреба. Третия е да ми сложи лед крушки и баластите да се изолират и да не правят нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #4 Отговорено 25 Октомври, 2023 Напоследък чета коментари, че с правилните лед крушки се получават супер нещата на лупите. Можеш да поразпиташ кои точните и да пробваш, щом алтернативата е баласт втора употреба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HistamineSHOT 40 #5 Отговорено 27 Октомври, 2023 Аз преди време имах проблем с единия баласт, предложиха ми китайски в сервиз и се съгласих, защото беше единствения начин да започне да ми работи фара още същия ден. Действително на 2рия месец изгоря китайчето, но гаранционно ми го смениха вече 1 година не съм имал проблеми. В общи линии не бих казал, че е супер лош вариант. Имай предвид, че за смяна на оригиналните се сваля предна броня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове