B E X 3 M 979 #1 Публикувано 16 Юни, 2007 Кажете къде мога да направя най-евтино и хубаво боя на колата ми(хонда сивик 93 hackback)Боята е сив металик.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o© #2 Отговорено 16 Юни, 2007 Кадето и да е колкото и твой човек няма да е под 700-800 лв. най-високата цена за пребоядисване която съм чувал за нашите Сивици е 1300 лв. говоря за сребрист металик (няй-скъпата боя) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #3 Отговорено 18 Юни, 2007 Някой да си е боядисвал хондата наскоро ? Искам да пребоядисам моята и си търся място във Варна където да свършат тази работа. Някакви идеи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GojuRyu #4 Отговорено 28 Юни, 2007 Отностно боядисване. Гарантирам за бояджия за, който оплаквания няма, аз лично съм боядисвал при него и да ви кажа всички там ходят. Ходих при един приятел от Павликени и съдейки от цените които вземат там въпросният бояджия се справя блестящо. Работи бавно /това му е кусура/ но иначе изпипва. След негово бутване колата НЕ дели и грам дори и само петънце да е боядисал. Казва се Радослав от Севлиево е. Моят телефон е 0886063909 казвам се Димитър/Митко тел-а ако не го вдигам значи съм в чужбина, и след седмица пак опитайте ако ли не в нашето селце всеки го знае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimy #5 Отговорено 18 Юли, 2007 1300 не е ли евтино тук искат по 150лв на детайл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #6 Отговорено 18 Юли, 2007 Понякога детайлно боядисване е по-скъпо, защото трябва на 100% да ти направят номера на боята, а това че ще я направят по номер не означава нищо, защото останалите детайли са вече съвсем една идея по различни от прясната оригинална боя (цвят), та изисква се допълнително тониране + преливки които са много гадни на облите ни коли. После за изравняване на новото боядисано със старото се постига чрез леко и фино пастиране, което майстора ще ти спести като думи, но ще си доволен. Така че ако имаш кинти скокни на цялостно, но си е бая играчка и около седмица работа най-малко, а да не говориме като се започне една идеално изглеждаща кола , как лекичко се появяват забележките..... мъка си е , особено когато чакаш и всеки ден трепнеш "а кво стана, докъде стигна" и иди баш кога я пръскат в камерата и само като чуеш пистолета и трепереш като млад татко пред родилен дом Зависи къде и как искаш да ти я боядисват! Реалната цена варира наистина много и зависи от много неща (материали...... и по-долу виж)1.Бързо и евтино?2.Бързо и перфектно?3.Бавно и евтино?ПОМИСЛИ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #7 Отговорено 19 Юли, 2007 Странно е... темата е от повече от месец. Изказват се компетентни мнения... само на зададения въпрос никой не отговори, като изключим инфирмацията за бояджия в Севлиево. Наистина странна тенденция и не само в тази тема. Забелязва се често. Пита се за нещо елементарно, за което не може да не знаят поне 10 човека. Някой иска СЪВЕТ и ПОМОЩ. А ако избощо има отговор - то той не е свързан с въпроса. Аз например отскоро живея в София. И също ми е интересно къде да закарам любовницата за цялостно боядисване. Ама явно ще се оправям сам, както се оправих и с дисковете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #8 Отговорено 19 Юли, 2007 Странно е... темата е от повече от месец. Изказват се компетентни мнения... само на зададения въпрос никой не отговори, като изключим инфирмацията за бояджия в Севлиево. Наистина странна тенденция и не само в тази тема. Забелязва се често. Пита се за нещо елементарно, за което не може да не знаят поне 10 човека. Някой иска СЪВЕТ и ПОМОЩ. А ако избощо има отговор - то той не е свързан с въпроса. Аз например отскоро живея в София. И също ми е интересно къде да закарам любовницата за цялостно боядисване. Ама явно ще се оправям сам, както се оправих и с дисковете.ами ако погледнеш човека не си е попълнил профила и никой не знае от каде е ако му кажа,че еди койси тук в Ямбол ще му направи колата супер а човека е от София или Видин мислиш ли че ще си довлачи колата тук да му я правят?????????като си попълни профила ще му дадът и отговори които да го насочат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest misho #9 Отговорено 20 Юли, 2007 Искате то4ен отговор - ОКDevil Tuning - Оги, гр.София - в форума се подвизава като PowerDevil или нещо от рода, ползвайте търсачката за повече информация, ако мойта е грешна Гарантирам че ще я боядише повече от перфектно, виждал съм доста негови изпълнения УСПЕХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo21 0 #10 Отговорено 25 Юли, 2007 Лично аз съм доволен как боядистват в сервиз "Ито микс" в Дианабад. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове