valioglingo 0 #1 Публикувано 1 Октомври, 2023 Здравейте колеги , имам следният проблем с фабричната навигация на акорд 2.2 i-dtec 2009. При стартиране , на дисплеят се виждат само някакви размазани цветове , после премигва , все едно съм в матрицата. При поставяне на колата на задна предавка, камерата когато се активира дисплеят си показва и работи. Но при връщане , отново или няма картина или ме връща в матрицата. На какво ще се дължи това. Проблем в мултимедията предполагам. Понякога тръгва и работи за една 2 минути. И ако е проблем в самата мултимедия , къде точно се намира тя. Зад дисплея , закачена е за CD ченджъра ? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioglingo 0 #2 Отговорено 4 Октомври, 2023 Когато тръгне , тръгва нормално , след 1 минута започва така , става все по зле и накрая вече нищо не се вижда. Не е дисплея , на камера си работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANTRAZID 10 #3 Отговорено 4 Октомври, 2023 Здравей,пробвай да разкачиш буксите на DVD устройство щом само когато е на навигация го прави .То се намира в багажника при седана е на кората за колоните ,а на комбито е в шкафчето на пода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове