Tedislav96 0 #1 Публикувано 17 Септември, 2023 (Редактирано) Здравейте, колеги.Появи се някакво дръзнещо свирене от няколко дни при подаване на газ.Забелязвам, че леко намалява и почти изчезва след 4та скорост.Иначе колата си върви както обикновено.Нещо притеснително ли е това, да не би турбото да е тръгнало?Прилагам и клип със проблема.Колата е дизел.Благодаря. Редактирано 17 Септември, 2023 от Tedislav96 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tedislav96 0 #2 Отговорено 17 Септември, 2023 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Go6k0 2 #3 Отговорено 18 Септември, 2023 За мен лично, турбото се чува. Въпроса е защо... Ако чакаш някъде ( светофар или на място ) на запален автомобил, мирише ли в купето на изгорели газове? Или още като си отвориш шоф. врата? Махнат ли ти е ДПФ-а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tedislav96 0 #4 Отговорено 18 Септември, 2023 Няма миризми или нещо подобно.За дпф не знам на сто процента...възможно ли е да проверя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #5 Отговорено 18 Септември, 2023 Аз не чувам никакъв необичаен шум от клиповете. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 762 #6 Отговорено 18 Септември, 2023 Ако чуваш нетипичен шум, който преди го е нямало, то първо може да се проверят турбо пътищата(за пропуски) и турбото за луфтове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове