megamind 36 #41 Отговорено 6 Март (Редактирано) @karchoto, И аз ще поръчвам нещо такова, но можеш ли да поясниш: Андроид аутото само ли си тръгва като запалиш колата или трябва ръчно да го пускаш всеки път? Безжично ли се връзва към смартфона? Камери, микрофони, копчета на волана и т.н. работят ли си нормалано? Редактирано 6 Март от megamind Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
karchoto 35 #42 Отговорено 17 Март Всичко си тръгва само ако си пуснал предварително блутут на тела даже ми пуска и WAZE без да съм искал. На клипа съм показал как работи и от кое копче се излиза от приложението. Разговорите си тръгват даже и когато си работи на навигация примерно.всичко работи без грешка за сега. Само ако искаш да превключиш от андроид ауто на мироринг се шашка че му е малко паметта. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
karchoto 35 #43 Отговорено 18 Март (Редактирано) На 6.03.2024 г. at 15:09, megamind написа: @karchoto, И аз ще поръчвам нещо такова, но можеш ли да поясниш: Андроид аутото само ли си тръгва като запалиш колата или трябва ръчно да го пускаш всеки път? Безжично ли се връзва към смартфона? Камери, микрофони, копчета на волана и т.н. работят ли си нормалано? Свързването на тела може и с блутут и с кабел. Аз ако ще пътувам по-дълго време си го свързвам с кабела .Има настройка кой микрофон да ползваш и аз съм му дал фабричния да ползва. Камерата и копчетата на волана си се ползват както и без него. Никакъв проблем няма все едно е фабрично. учудващо за китайче. Ако искаш да ползваш устройството с гласови напътствия трябва да минеш от настройките на музиката на AUX за да се чува глас. Също и да си пускаш музика от тела тр да е на AUX Редактирано 18 Март от karchoto 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
megamind 36 #44 Отговорено 18 Март Супер, благодаря Поръчах някакъв бокс, уж модел 2024г. с нов чип, от ZTUZAUTO в Алиекспрес. В момента тече някаква годишнина на сайта и има доста намаления - на мен ми излезе 340лв. (с около 120 надолу от нормалната цена). 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
karchoto 35 #45 Отговорено 10 Юли На 18.03.2024 г. at 16:54, megamind написа: Супер, благодаря Поръчах някакъв бокс, уж модел 2024г. с нов чип, от ZTUZAUTO в Алиекспрес. В момента тече някаква годишнина на сайта и има доста намаления - на мен ми излезе 340лв. (с около 120 надолу от нормалната цена). И как е колега, доволен ли си от джаджата? Работи ли коректно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stiliqn86 47 #46 Отговорено 12 Юли На 10.07.2024 г. at 20:20, karchoto написа: И как е колега, доволен ли си от джаджата? Работи ли коректно? При мен работи, само което ме дразни е, че блутотите на колата и на модула се преплитат при повикване и от блутота на модула се чува доста кофти, но като е на колата си е супер. Иначе си е супер. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
karchoto 35 #47 Отговорено 17 Юли Пиши на тоя китаец от който си го купил има ъпдейт аз като го сложих и всичко е ок. И при мен имаше някви аномалии но сега е наред 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stiliqn86 47 #48 Отговорено 18 Юли Преди 11 часа, karchoto написа: Пиши на тоя китаец от който си го купил има ъпдейт аз като го сложих и всичко е ок. И при мен имаше някви аномалии но сега е наред Ако го имаш ъпдейта, сподели го да го инсталирам. Ще пиша и на китаеца, но не го знам дали ще се отзове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
karchoto 35 #49 Отговорено 18 Юли Аз имам ама не зная дали е същото устройство като твоето. Пиши му ще ти прати клип как се прави и файла който е за твоето устройство. Пиши му че има проблем с работата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stiliqn86 47 #50 Отговорено 18 Юли Преди 15 часа, karchoto написа: Аз имам ама не зная дали е същото устройство като твоето. Пиши му ще ти прати клип как се прави и файла който е за твоето устройство. Пиши му че има проблем с работата Още когато го закупих имах проблем с работата на устройството, дори с теб бягшх споделил, че не ми пуска задната камера. Писах му и той ми прати файл и клип да преинсталирам модула. След инсталация камерата ми се оправи, но остана проблема с блутота където се мешат с блутота на колата. Ще пусна моят клип който ми прати да кажеш дали е същият. VID-20240404-WA0000.mp4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
karchoto 35 #51 Отговорено 18 Юли Ами същото е. Но може и да са различни двете устройства. Аз свързвам тела с блутут с устройството и с колата едновременно. Нямам проблем като твоя. Всичко си се чува и работи доволно. Преди да ми прати ъпдейта имах проблем с разговорите от колата. Отварям като ми звънят и разговора се разпада. Ако не свържа устройството нямах проблем с разговорите. Сега всичко е наред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
megamind 36 #52 Отговорено 31 Юли (Редактирано) На 10.07.2024 г. at 20:20, karchoto написа: И как е колега, доволен ли си от джаджата? Работи ли коректно? Може да се окаже, че всички сме с еднакъв бокс от различни продавачи. Аз от моя съм доволен, единствено качеството при обажданията не е много добро и рядко целия бокс забива докато не загася колата за няколко минути (някой ден ще изкарам отделен ключ за рестарт на бокса в движение). Иначе, нямам проблем с преплитане на блутуута, и аз съм вързан към колата и бокса едновременно. Тел-а би трябвало да дава предимство на андроид ауто при обаждания. Редактирано 31 Юли от megamind 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
megamind 36 #53 Отговорено понеделник в 15:00 До колегите с монтиран андроид бокс - при монтажа добавя ли се нов микрофон в плафона на колата? Може би съм пропуснал тази стъпка и сега ползвам фабричния микрофон, който не се чува много добре, но из нета има снимки на такъв монтаж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 613 #54 Отговорено понеделник в 15:40 От снимката се вижда, че е свързан фабричния микрофон към китайския модул. Вчера разглобявах моя плафон - букста е синя (вижда се на снимката) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
megamind 36 #55 Отговорено понеделник в 19:34 Да, но в книжката с инструкции към моя модул пише (с картинки ), че този кабел се ползва при модела преди фейса и с 1 екран. Отделно, не се споменава къде се връзва, а само че има 3.5мм жак към модула. Има и видео с мотаж точно на RDX след фейса, и там също не свалят плафона... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 613 #56 Отговорено преди 21 часа Като поръчвах моя модул, китаеца каза - за твоята кола е като за MDX 2008. Кабел за микрофона нямаше в комплекта. Повече за сагата с китайския модул съм писал в другата тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове