honestlynvm 0 #1 Публикувано 16 Август, 2023 Привет, Първо да поясня, че съм нов в Хонда средите. Та, дойде време да сменям автомобила и се оглеждам за читав Акорд на бензин. Хвана ми окото един такъв, но ми се струва съмнително достъпен като цена - https://www.auto.bg/obiava/42396287/honda-accord-2-4-distronik-kamera-carplay?page=1&searchres=61iw4xc1 Прав ли съм за цената? И като цяло някакви мнения и насоки да ми дадете за модела като цяло... търся нещо между 2013-2016 до 30к на бензин (автоматик с предимство) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #2 Отговорено 16 Август, 2023 Здравей и добре дошъл! Този автомобил по мои наблюдения се продава от около година и започна някъде от 40 хиляди лева. Последно го бях видял на 34, не знаех, че е смъкнат още повече от тогава. Изпълнението е топ и цената е нереална почти. За тези пари трудно се намира и читав сивик 10 вече. Имах точно такъв Акорд 9.5 около година и мога да кажа само хубави неща. Вариаторът му понася много добре, а разходът извънградско е около 6.5/100. Аз съм постигал и 5.3. За газ не става. А конкретно за тази - може би на място има нещо, дето плаши хората, но винаги можеш да попиташ за оглед в сервиз. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове