Jump to content
Guest V-tec

Заформя се Hondaru 4х4

Recommended Posts

Guest V-tec

Малко ще те разочаровам за 3-те секунди но би вървял доста такъв хибрид иначе щом е такава идеята...на мен ми се вижда много сложна операцията, но ви пожелавам попътен вятър в търсенето на рядко изпадащия B16 и не само :thumbs1::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако имаш снимка да мотора на тоя "звяр" бих се радвал да я видя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Успех и от мен за конверсията , но това , че субаруто е 4х4 не играе никаква роля при положение , че ще слагаш двигател от Хонда , виж , ако ще сложиш двигател от Хонда със скоростна кутия от Хонда б16а2 4х4 , която е предлагана само за японския пазар си е друга работа :) Съмнявам се скоростните кутии на 600 кубиковото моторче и 1600 кубиковия мотор да имат чак толкова сходни елементи или полу сходни ,че да си паснат с преправяния :) Относно Лого-то , аз знам само за 1300 кубиков мотор , с 4 цилиндъра , 8 клапана и 65 магаренца :bow: вече тунинг разработки всякакви :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Замисляме с брат ми да създадем Хондару,това ще рече,той е фен на Субару-разбираемо аз фен на ХОНДА-доста разбираемо...та...идеята е следната търсим двигател на Хонда от VTi-ките 160 кончета,купихме Субару Вивио,за тези които не се сещат какво е това- това е малак звяр който е 4Х4 тежи само 500 кила и е мн симпатично на външен вид...та остава да намериме двигател да ги инсталнеме и имаме Хондару което според наши изчисления ще прави 100-те за.... около 3 сек и малко...за тези който биха помогнали в търсенето на двигател ще сме благодарни с 1 кръгче после :) ако някой може да даде компетентно мнение за нашата идея да сподели...става-нестава такива неща.... ето и линк за вивиото да го скивате http://www.pentayitisrentals.com/images/subaru_vivio.jpg ае народе живи и здрави :) 10х

НЕ че не съм ЗА но ми се струва това 3 секунди доста невъзможно само с поставянето на тоя мотор.Все пак успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога само да ти пожелая успех , явно си си измислил всичко и нашето мнение не ти трябва :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм виждал едно такова синьо(като на снимката) в софия имаше и доработки по него .....страшна оса.........не искам да ти секвам ентусиазма но знаеш ли в кви л@йна се забъркваш..........тва правено ли е някъде по света или ще сте пионери.......успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Аз съм виждал едно такова синьо(като на снимката) в софия имаше и доработки по него .....страшна оса.........не искам да ти секвам ентусиазма но знаеш ли в кви л@йна се забъркваш..........тва правено ли е някъде по света или ще сте пионери.......успех

дали е слаган двигател на хонда VTI - - - - - ДА ---- не знам какда сложа снимка даже са му сложили NOS - кайете как да сложе снимки и 6те покажа - култово е :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net
http://picvalley.net/ дръж ни в течение ;)между другото, посоката на въртене на субаровия двигател и Б16-ката еднаква ли е?с каква цел правите колата? драг/дрифт/грип/рали ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правиме я предимно за драг 1-во защото това не е кола за високи скорости определено :P ,после дрифт с такъв бръмбазък е трудно (не невъзможно) харесваме я защотото е лека и е с двойно е и защотото е Субару ;)...ще държа в течение тези които искат и естествено когато има развитие за сега търсим двигател...хм...обичам Хонда ;) живи и здрави ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...