svemar 58 #1 Публикувано 5 Август, 2023 Здравейте, разрових темите в раздела, но не засякох мнение та, по каталог маншоните за външните карета са с номер 44018-SEA-E50 ( за модела от подписа ми). В Аутодока ми излиза само един вариант, но той не е наличен: https://www.autodoc.bg/rezervni-chasti/oem/44018seae50?search=OEN 44018SEAE50 Моля за мнение от коя марка сте доволни? Виждам в нета, че има и само маншони, но предпочитам да е варианта комплект с всичките му принадлежности. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 158 #2 Отговорено 6 Август, 2023 Пробвай магазина от тази тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svemar 58 #3 Отговорено 3 Декември, 2023 В крайна сметка поръчах Маншон, полуоска FEBEST 0317P-CL20. Комплекта дойде с двете зегерки което ми направи добро впечатление. Струва ми се, че гумата/пластмасата на маншона е твърда, но това си е субективно мое мнение. Смених си сам маншона по написаните инструкции. Довода ми за това беше съмнението, че майстора ще си играе да изчисти всичката стара грес ( отидоха един чифт дънки и памучна блуза + опаковка брейк клийнър) до блясък. Отиде и една опаковка обезмаслител за пластмасите на подкалника. Да видим колко ще изкара. Всички размери паснаха. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове