katri71 23 #1 Публикувано 12 Юли, 2023 Някой колега, може ли да ми препоръча читав 3D стенд за преден/заден мост. По възможност да им се занимава с центровка, а не като видят клеясали реглажни болтове да вдигат ръце. То центровка на задница не се прави всеки ден, много ясно че първо трябва първо да се раздвижат болтовете Ако пък и работят в събота още по-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 442 #2 Отговорено 13 Юли, 2023 (Редактирано) Нормално е да вдигнат ръце. Клеясали болтове за реглаж на задница в 99% от случаите е равносилно на скъсани болтове, смяна на тампони и много псуване. После по форумите/лицекнига се появяват мнения "в тоя сервиз ми скъсаха ръждивите болтове, некадърници" Редактирано 13 Юли, 2023 от jijane Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katri71 23 #3 Отговорено 13 Юли, 2023 Има си начини за справяне с клеясалите болтове. Не е задължително да се късат, а ако се скъсат продават нови. Не струват милиони и не е болка за умиралка. Важното за мен е да ми центроват сходимостта. Пък в крайна сметка , аз си плащам за всичко. Не искам нищо даром. То нали за това са сервизите - да ти решат проблема, а не да ми викат виж ся, това не е работа за нас, по-добре отиди другаде. Да, ама аз нямам време да обикалям по всички сервизи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katri71 23 #4 Отговорено 2 Август, 2023 Развитието по темата е: Минах стенд в сервиз CASTROL в Кичука (срещу механотехникума). Оправиха ми проблема. Изключително съм доволен от отношението и от свършената работа, което напоследък е все по-рядко явление. Препоръчвам сервиза и за стенд и за диагностика и ремонт на ходова част. Хората са наистина професионалисти. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове