zlak 0 #1 Публикувано 2 Юли, 2023 Здравейте, Нов съм тук и се надявам да не съм объркал подфорума. Ако е така извинете за неудобството! Наскоро се сдобих с ЦРВ трета генерация , но му липсва ръководството , където е написан кода за радиото. Поради разсеяност преди няколко дни забравих фаровете и акумулатора беше сдал багажа и съответно радиото изисква код. Чудя се въобще в днешно време кой краде радио , та да се кодира... Звъннах в Хонда и ме зарадваха че взимат 60 лв за да го дадат. Не са кой знае какви пари , но според мен са много за това. Въпросът ми е : Има ли легален начин да се свали от нета , или сайт където може да се намери по VIN? Поздрав! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #2 Отговорено 3 Юли, 2023 (Редактирано) Пост 9 и 24 от Темата Провероно е, работи. Редактирано 3 Юли, 2023 от Plamen_Honda 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlak 0 #3 Отговорено 9 Юли, 2023 За съжаление сайтът е променен и не става. Ще се плаща . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliqslbg 1 #4 Отговорено 11 Юли, 2023 И при мен не работи 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
filikon68 0 #5 Отговорено 29 Юли, 2023 Здравейте, въведох грешен код и на дисплея се появи Code error E и не мога да въведа повторно кода,някой с подобен проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радослав 1 #6 Отговорено 23 Август, 2023 Здравей, на скоро имах същия проблем. Няма проблем с въвеждането на кода многократно. Аз лично го обърках 6 пъти преди да поставя верния. Гасиш радиото от бутона, запускаш го и пак въвеждаш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enukyp 4 #7 Отговорено 9 Януари Ето го решението, четете внимателно инструкциите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yusuf 1 #8 Отговорено 10 Януари (Редактирано) На 2.07.2023 г. at 16:31, zlak написа: Здравейте, Нов съм тук и се надявам да не съм объркал подфорума. Ако е така извинете за неудобството! Наскоро се сдобих с ЦРВ трета генерация , но му липсва ръководството , където е написан кода за радиото. Поради разсеяност преди няколко дни забравих фаровете и акумулатора беше сдал багажа и съответно радиото изисква код. Чудя се въобще в днешно време кой краде радио , та да се кодира... Звъннах в Хонда и ме зарадваха че взимат 60 лв за да го дадат. Не са кой знае какви пари , но според мен са много за това. Въпросът ми е : Има ли легален начин да се свали от нета , или сайт където може да се намери по VIN? Поздрав! Редактирано 10 Януари от Yusuf 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yusuf 1 #9 Отговорено 10 Януари (Редактирано) Здравейте колега това е кодът за радиото на Honda CRV 3 Редактирано 10 Януари от Yusuf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enukyp 4 #10 Отговорено 10 Януари преди 13 минути, Yusuf написа: Здравейте колега това е кодът за радиото на Honda CRV 3 Еднакъв за всички ли ? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yusuf 1 #11 Отговорено 10 Януари Мисля,че да може да проверите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #12 Отговорено 10 Януари (Редактирано) Преди 12 часа, enukyp написа: Еднакъв за всички ли ? Не естествено. Но иначе това е кода 52443. Редактирано 10 Януари от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове