Jump to content
pdimitrof

Акумулатор за Хонда 2008 дизел

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте колеги, прегледах форума, но не намерих отговор за подходящ акумулатор за този модел. Проблема е следният : По бавно и продължително въртене при стартиране. Смяна на стартер със заводски рециклиран, подобрение малко/ върти определено по-добре, но пак повече/, но не е това което трябва да е. Дюзи ОК. Сегашният акумулатор е с параметри 74А и 680 стартов ток. Замерен ОК. Гледам, че дават параметри до 77А и 780 стартов ток.  Не дават никъде в магазините проба, а и нямам познат такъв.Та ако някой може да ми каже нещо по въпроса моля. В заглавието съм пропуснал, че хондата е цр-в 3.

Редактирано от pdimitrof

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте пак колеги. След 10 дневно ходене по мъките, се оказа, че не е акумулатор. Насочиха ме към дюзи. Веднага в сервиз , мерене с кобилиците и по мое желание проверка на стенд, резултата е дюзи без отклонение. Откриха разлика в налягане. Смяна на регулатор на налягане, без никакъв резултат. Разхода на горивото като средна стойност нарасна до 10.5, преди беше около 8.5. От 3-4 дни замириса на нафта. Работата на автомобила е без никакви забележки, без прекъсване, не гори масло, без никакви пушеци. Прочетох темата на stoian77, с проблем сходен с моят. След смяна на регулатора неговият проблем е отстранен, но моят си остава. Нямам абсолютно никаква идея при кого да отида и какво да правя. Ако знаех , че сме толкова негодни, щях да си карам голф 2 и да си свиркам, ама.... Та пак за проблема - при студен старт трудно палене изразяващо се в по-дълго въртене, при топъл, малко по-малко въртене.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте отново колеги. Проблема е решен. Изгнила тръба за резервоара. Около 6 месеца Бг майсторите, не откриха нищо. И най-вероятно на Господ му омръзна да гледа пълни некадърници та протече нафта и се видя проблема. Разхерметизиране на системата и от там трудните паления. Благодаря все пак за многобройните напътствия, насоки и компетентни мнения от съфорумците. И за да не се чувствам неудобно като най-непросветен / прост / във форума, моля админа или модераторите да ми изтрият профила тук. Още веднъж благодаря!

  • Харесвам 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...