webster 9 #1 Публикувано 17 Юни, 2023 Здравейте, забелязах капки масло в гаража по земята и след оглед видях, че тръбата, която връща маслото от рейката, е корозирала и омаслена. Хвърлих един бърз поглед в бг сайтовете за части, но не я открих. В coxmotorparts я има, но ми се струва безумно скъпа. Някой сблъсквал ли се е с този проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
webster 9 #2 Отговорено 17 Юни, 2023 Ето и снимка как изглежда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 17 Юни, 2023 (Редактирано) Сгъваш по формата на оригиналната от медна тръба 12мм . Редактирано 17 Юни, 2023 от AMD 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgi5rov 0 #4 Отговорено 29 Юни, 2023 На 17.06.2023 г. at 6:40, webster написа: Здравейте, забелязах капки масло в гаража по земята и след оглед видях, че тръбата, която връща маслото от рейката, е корозирала и омаслена. Хвърлих един бърз поглед в бг сайтовете за части, но не я открих. В coxmotorparts я има, но ми се струва безумно скъпа. Някой сблъсквал ли се е с този проблем? На мен ми излезе същия проблем от преди няколко дни. Намерих си тръбата от морга за 50 лева. В добро състояние беше. Вчера ми звънна още един, с когото бях говорил и ми я предложи за 30 лева, но вече си бях купил. Ако искаш ще ти дам телефона му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
webster 9 #5 Отговорено 1 Юли, 2023 Моят проблем го решиха с някаква друга тръба. Май от мерцедес сложили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове