milbor2 23 #1 Публикувано 12 Юни, 2023 Колеги, моля дайте координати на фирма или човек за рециклиране на кормилна рейка.Мойта тече и засега съм я закрепил, но искам да я оправя. кажете от кои сте доволни и де ни взимат майка си и баща си. Предполагам ще искат да я сваля и да я пратя по куриер. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vicente 1 #2 Отговорено 12 Юни, 2023 Има много фирми, зависи ти от къде си. Аз знам една в горна оряховица, правят хидравлични помпи, моята там я правиха, правят и рейки. За помпата ми взеха 150 лева, смениха всичко вътре и гаранция една година. За рейка май вземат 250. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #3 Отговорено 12 Юни, 2023 В Сф май Феликс..., не знам какви са цените, някой да сподели... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milbor2 23 #4 Отговорено 12 Юни, 2023 (Редактирано) Преди 2 часа, Vicente написа: Има много фирми, зависи ти от къде си. Аз знам една в горна оряховица, правят хидравлични помпи, моята там я правиха, правят и рейки. За помпата ми взеха 150 лева, смениха всичко вътре и гаранция една година. За рейка май вземат 250. можеш ли да дадеш координати , от Свищов съм и ще ми е близко. това ли е https://zadomaigradinata.bg/обяви/обява.php?listing_id=2950 Редактирано 12 Юни, 2023 от milbor2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vicente 1 #5 Отговорено 13 Юни, 2023 За това място говоря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milbor2 23 #6 Отговорено 13 Юни, 2023 (Редактирано) Благодаря , звъннах , цената е 250 лв . 1-2 дена работа. Редактирано 13 Юни, 2023 от kvd74 Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milbor2 23 #7 Отговорено 13 Юни, 2023 Преди 18 часа, milbor2 написа: можеш ли да дадеш координати , от Свищов съм и ще ми е близко. това ли е https://zadomaigradinata.bg/обяви/обява.php?listing_id=2950 тук ми искат 450 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове