ipetkow 4 #1 Публикувано 27 Май, 2023 Здравейте, преди малко бях на ГТП и там ми казаха, че колата не ми работила оптимално на бензин (не покривала нормативите) и за да се оправи това, трябва да се направи реглаж на бензин - центровка. Имам Хонда Акор 7, 2.4 автоматик - бензин/ газ. Карам колата само на газ. Искам да попитам някой имал ли е подобен проблем да не му работи оптимално колата на бензин и къде си е правил реглаж на бензин - центровка. Този термин реглаж на бензин - центровка не е ли същото като реглаж на клапаните, защото това го правих януари месец. Благодаря на всеки, който отдели време да сподели мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 235 #2 Отговорено 27 Май, 2023 Добре е след като караш на газ, от време на време поне веднъж на 7-8000 км. да покараш колата само на бензин поне 250-300км. Ако не ти се кара на бензин отиваш при газаджия да види кое как е с настройките, той вижда всичко и на бензин и на газ, и ще ти обясни какво да направиш или той ще го направи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове