Dido95 1 #1 Публикувано 27 Май, 2023 Здравейте, имам хонда акорд 8ген 2.0 бейнзин 2014г. Имам съмнения, че има запушване на отдушника на резервоара, тъй като ми се показва грешката "check engine" а при отваряне на капачката на резервоара се чува едно исъскване все едно изпуска въздух, колата си набира скорост и няма проблем в движението, не влиза в авариен режим. Бях я закачвал на диагностика и изписваше "бедна горивна смес", друга причина ми казаха, че може да е кнокс сензор. Иначе грешката си изчезва от само себе си и после пак се показва... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Suyahoka 38 #2 Отговорено 27 Май, 2023 Това с изсъскването всяка кола го прави ,особено лятото ,бензина е летлив и се отделят бензинови пари. Щом показва бедна горивна смес проблема е съвсем друг според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido95 1 #3 Отговорено 27 Май, 2023 Ако не е това значи може би е кнокс сензора който измерва детонациите... предполагам само Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #4 Отговорено 27 Май, 2023 преди 10 минути, Dido95 написа: може би е кнокс сензора който измерва детонациите... Само за протокола- knock се произнася нок, чукам, удрям, тракам... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido95 1 #5 Отговорено 27 Май, 2023 Извинявам се, в моя случай би трябвало да е "nox sensor" а другия е "knock sensor" който е за траканията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #6 Отговорено 27 Май, 2023 Това са различни неща... Nox няма отношение към детонациите, за тях е Knock... Не змам дали на акордите има nox..., имат си широколентов ламбда сензор за бензиновите, за дизелите не знам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове