gvladimirov 0 #1 Публикувано 26 Май, 2023 Имам екран в скоростомера и цялата подредба е различна от всички които виждам онлайн. И има някаква си anti-theft система която не знам какво прави. Въпросите са ми: 1. Как се води тази модификация? 2. Каква е тази anti-theft система? 3. На екрана където отчита колко ти остава до смяна на масло, какво значи това "3" и отдолу 300? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasjo 22 #2 Отговорено 26 Май, 2023 3 е вид на сервизно обслужване, в този случай transmission fluid, а 300 са след колко дни (символа под 300). Сервизните интервали има и на изминати километри, не само дни. Anti theft можеше да си преведеш и с гугъл, против кражба. Такъв дисплей има всеки Акорд от тази генерация. Какви разлики видя? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gvladimirov 0 #3 Отговорено 26 Май, 2023 почти всички в нета по клипчета и снимки са така: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #4 Отговорено 27 Май, 2023 Двете табла нямат нищо общо, едното си е европейско и си е стандартно табло на всички акорди осмици а другото е американско и не е за тази кола. Когато търсиш в тубата клипове от Америка за твоята кола трябва да си наясно, че модела там се казва Acura TSX а ако търсиш Honda Accord VIII освен името нищо друго няма да е същото. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zemnovodno 12 #5 Отговорено 29 Май, 2023 Относно точка 2 повечето коли имат вградена аларма не е нещо уникално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #6 Отговорено 29 Май, 2023 Хонда Акорд 8-ма генерация за Европейския пазар. Най - вероятно е executive+ предвид, че имаш навигация и дистроник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове