Krissso 3 #1 Публикувано 9 Май, 2023 Здравейте, някой успявал ли е да се отърве от абсолютно ненужното и досадно пиукане за колана? Уточнявам, че колата е от Северна Америка и става дума още преди да е запалена колата... Пускам на контакт и се чуват цели 6 тона за несложен колан... За мен е редно да започне да пиука за колана чак след като съм запалил и тръгнал, но не по рано. Другия момент е отварянето на шоф. врата докато ключа е вътре, но при тази ситуация съм по склонен да го понеса. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 9 Май, 2023 На моята кола, направих следното. Разглобих пластмасата на закопчалката и бутонът си го завързах да е винаги натиснат. Даже не съм си правил трудът да видя дали затваря или отаваря веригата, и евентуално дали да дам на късо или откача кабелаците. Не знам при новите автомобили как е. Контактният е добре да е така (щото това ми е работата), за да не го забравяш. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krissso 3 #3 Отговорено 15 Май, 2023 Ами на моя Сивик от 2017та не се разглабя въпросната закопчалка. По-старите модели са с винтчета, а това е капсуловано. Пробвах дори с отвертка, но най-много да се счупи... Някой ако има други идеи? Не ми се иска да режа кабели да не вземе да се прецака нещо, например да не отчете колана дори да е закопчан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4 Отговорено 15 Май, 2023 Сложи си "Car Seat Belt Clip Extension", plug или converter! Винаги мълчи! И ако искаш слагаш колан, ако не искаш не слагаш! А за ключа е отвратително досадно, не мога да си стоя с отворена врата! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове