slav4o_777 1 #1 Публикувано 9 Май, 2023 Здравейте колеги , може ли някой да ми каже как се почиства ( продухва ) ЕГР-а на Хонда акорд . Излезна ми грешка р1237 след диагностика . Майстора в сервиза ми каза направо нов . Не е ли възможно почистването му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 9 Май, 2023 На други коли съм чистил, става, раздвижва се, но не трае колкото нов до следващо почистване... Естествено, че майстора предпочита само да развие/завие 2-3 болта/гайки и да вземе кинтите, вместо да го чисти и пак да вземе същите кинти... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #3 Отговорено 9 Май, 2023 Виж тази тема. Накрая съм постнал снимки. Напиши в търсачката ЕГР или EGR и търси в раздела на Акорд 7. Би трябвало да има много писано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slav4o_777 1 #4 Отговорено 9 Май, 2023 преди 59 минути, goga написа: Виж тази тема. Накрая съм постнал снимки. Напиши в търсачката ЕГР или EGR и търси в раздела на Акорд 7. Би трябвало да има много писано. Благодаря много , пробвах предварително но нищо не намерих ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slav4o_777 1 #5 Отговорено 10 Май, 2023 Къде се намира този ЕГР. Може ли да ме насочите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове