svesevo 9 #1 Публикувано 2 Май, 2023 Здравейте колеги,отдавна не съм влизал тук(моля за извинение),след 4 бр Honda Hrv през годините сега ми "изпадна" една бабка-хубавелка а именно Honda Ridgeline 2006г. 3.5 V6.Закупил съм я така да се каже....наполовина(един приятел ми дължи пари и ми я предлага като вариант),обаче не знам нищо за модела.... детски болести и т.н.Иначе повъртях някое кръгче яка е...малко свети като коледна елха а и дочувам,че и отдолу ще има нещичко за пипваме но това ще бъде преспаднато от цената.Питането ми е има ли колеги със същия модел,уж я дават за 4×4 ...не е ли като Hrv постоянно зацепено?!?Обслужване, части..цени...на газ да я мъча ли....абе каквото и да науча от вас ще ми бъде голям + климатика и той нещо не е както трябва да речем това се проверява лесно дали иска допълване и така.Фаровете и те май нещо не светят както требва...абе ще има пипвания тук-там но мисля че машинката си заслужава.Моля за мнения, препоръки и коментари! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #2 Отговорено 2 Май, 2023 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #3 Отговорено 3 Май, 2023 Преди 11 часа, svesevo написа: малко свети като коледна елха Какво означава това? Таблото ли свети така? Ако е така ще трябва да се мине на диагностика да се види. Преди 11 часа, svesevo написа: на газ да я мъча ли Аз моята си я карам на газ. За сега нямам грижи. Важно е инсталатора на газовата уредба да е чувал, че Хонда има V6 мотори защото попаднах и на такива. Преди 11 часа, svesevo написа: Обслужване, части..цени в този линк има колега който продава части. отзивите са добри 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове